JOBBA HOS OSS - IOT & ADVANCED ANALYTICS

VILL DU JOBBA MED DEN DIGITALA OMSTÄLLNINGEN GENOM UPPKOPPLADE PRODUKTER OCH TJÄNSTER?

Hos oss på Sigma IoT och Advanced Analytics, jobbar vi med att genom uppkopplad teknik ta med våra kunder på deras digitala omställningsresa. Vi jobbar både med stora som små, såväl som globala och lokala kunder som ser möjligheterna i att arbeta effektivare, skapa nya innovativa tjänster och utveckla sig själva och verksamheten för att möta marknadens föränderliga behov. 

Vi arbetar bland annat med utveckling, lösningsarkitektur, datainsamling och databearbetning för att omvandla data till information och nya insikter. Sedan flera år är vi ledande leverantör i Norden av tjänster inom IoT och Advanced Analytics. Hos oss får du möjlighet att arbeta med kunder i framkant av den nya tekniken och lära från några av de mest framstående och tongivande experterna inom området. 

Med våra erfarenheter och kunnande hjälper vi kunder oavsett vart de befinner sig i sin digitala resa – det kan handla om allt ifrån ett tidig stadie av innovation, till industrialisering såväl som global utrullning av digitala tjänster.

Vi har länge arbetat nära Microsoft och ser kraften i Microsoft Azure för att ge våra kunder bästa möjliga lösningar och värde. Sedan 2019 är vi global partner till Microsoft inom deras Microsoft IoT Elite Program.  Samma år tilldelades vi priset som Microsofts "Go to" - partner i EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika). 

Sigma IoT & Advanced Analytics är länken till att förstå kundernas verksamhet. Tillsammans med våra partners guidar vi våra kunder genom deras digitala resa – nu och i framtiden.

FÖLJ MED OSS PÅ RESAN

Vi söker nya medarbetare i form av utvecklare och lösningsarkitekter med erfarenhet av back-end (bland annat Microsoft Azure, Microsoft, .Net Core), front-end och mobilutvecklare, samt data engineers och data scientists som vill följa med oss på resan att arbeta med kunder i framkant. 

Våra medarbetare sitter in-house och arbetar tillsammans med sina kollegor – antingen på kontoret, eller i virtuella team med kollegor från våra andra kontor. Vi arbetar nära kund och enligt de agila principerna och utformar de agila metoderna utifrån projektets omfattning och behov. Vi är också delaktiga i att bistå kund från början till slut – från tidigt i utvecklingen till att tjänsterna lanseras.

Den uppkopplade tekniken förändrar hur individer, företag och samhället samverkar och utvecklas. Vi befinner oss i början av denna resa och här finns stora vinster för företag och samhälle att hämta. Vårt mål är att alltid ligga steget före och erbjuda våra kunder expertis inom IoT och Advanced Analytics. 

Tillsammans med våra kollegor inom Sigma säkerställer vi att utveckla våra kunders digitala strategier och att omsätta dessa till handling.

VI FORTSÄTTER ATT VÄXA 

Vi letar alltid efter vassa .net, azure, analytics och data science kompetenser. Se våra lediga tjänster inom affärsområdet IoT och Advanced Analytics nedan.

 

david

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Hittar du inte ditt drömjobb bland lediga tjänster men vill jobba inom vårt område är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till: 

David Österlindh
Senior Director
david.osterlindh@sigma.se
+46 (0)733 51 48 24