Internet of things

Världen kommer att förändras med Internet of Things, processer blir effektivare och nya tjänster skapas för oss konsumenter. Vi hjälper er att utveckla tjänster, portaler, mobilappar och framförallt att analysera all data så att ni kan minska kostnader, effektivisera och hitta nya affärsmodeller.

Erbjudande

Den uppkopplade världen utvecklas i en rasande fart. Vi ser branscher förändras och helt nya affärsområden växa fram. En genomtänkt IoT-strategi är en förutsättning för att säkra sin position i en allt mer flexibel och snabbföränderlig värld. 

Med vår långa erfarenhet inom Internet of Things och digitalisering kan vi inspirera er med erfarenheter från tidigare projekt

Vi hjälper er möta morgondagens utmaningar och gör dem till en del av er verksamhet.

Sens

Sens är en helthetslösning som använder Ericssons IoT plattform AppIoT för att snabbt koppla upp era befintliga sensorer. På väldigt kort tid kan ni visualisera data som ni idag kanske inte har tillgång till, eller som finns i ett antal olika systemlösningar.

Kickstarta ditt IoT projekt med Sigmas lösningar så har du gjort de första 80 procenten av ditt IoT projekt. Vi hjälper dig med resten.

RAPID AI/IOT PROGRAM

Upplever ni att det är svårt att starta er digitaliseringsresa?

På 6–10 veckor hjälper vi er att komma på banan och tar vi er från idé till implementerad lösning inom AI, kombinerat med med IoT om så önskas. Ni får tillgång till den vassaste kompetensen inom molntjänster, app, AI/ML, IoT och industridesign. Denna lösning vara produktionsklar efter genomfört program, men det beror på tjänsterna ni har i åtanke

MES Light

Vi kopplar upp din produktionslina med ActionPoint hårdvara som mäter strömkurvor för maskinerna, vibration och temperatur. Lösningen går att komplettera med standard givare 0-4mA. Mes Light kan med fördel kombineras med Rapid AI/IoT Program.

APPCENTER

Med vår supporttjänst, Appcenter, löser vi eventuella problem i era lösningar samt vidareutvecklar dem.

circle-image.jpg

Vill du veta mer?

David Österlindh
Senior Director
david.osterlindh@sigma.se
+46 (0)733 51 48 24

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se