Internet of things

Världen kommer att förändras med Internet of Things, processer blir effektivare och nya tjänster skapas för oss konsumenter. Vi hjälper er att utveckla tjänster, portaler, mobilappar och framförallt att analysera all data så att ni kan minska kostnader, effektivisera och hitta nya affärsmodeller.

Branscher

Vi är övertygade om att alla branscher har nytta av IoT, till en början för att effektivisera, minska kostnader och förenkla arbetsdagen. På sikt för att hitta nya affärsmodeller genom att digitalisera processer och därmed även affären. 

INDUSTRI & ENERGI

Minska dina driftstopp och minimera dyra reparationer med ett välplanerat underhåll genom predictive maintenance och enkel monitorering.

Trygga arbetsmiljön genom exempelvis monitorering av vibration och luftkvalitet.

Med hjälp av våra paketlösningar MES Light och Rapid AI/IOT Program kan ni snabbt komma igång med monitorering respektive analys.

BYGG & FASTIGHET

Miljöeffektiva byggarbetsplatser, finns det? Vi hjälper byggbolag att ta fram sätt att analysera hur de designar nya fastigheter och byggarbetsplatser. Detta bidrar till mer klimatsmarta och effektiva byggprocess, förändring och förbättring av invanda designspecifikationer och lösningar som efter byggtiden övergår till smarta stöd för förvaltning.

KONTORSLÖSNINGAR

Börja monitorera och agera på den data som finns i din fastighet och komplettera genom att addera sensorer som ger dig data om hur fastigheten används. Det smarta kontoret finns. Du bestämmer vad som är viktigt för dig.

STAD & SAMHÄLLE

Sens är en perfekt lösning för den smarta kommunen och den intelligenta staden. AppIoT används i några av världens största IoT projekt inom Smart City.

E-Hälsa

Vården är ett område som kommer genomgå stora förändringar tack vare digitaliseringens stora möjligheter. Vi hjälper er komma igång och komma vidare med eHälsa, ta fram strategier och utveckla digitaliserade lösningar för bättre resursutnyttjande och vårdkvalitet.

ehealthbysigma.se

circle-image.jpg

Vill du veta mer?

David Österlindh
Senior Director
david.osterlindh@sigma.se
+46 (0)733 51 48 24

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se